Vapun agiliitelyt ovat sujuneet oikein mallikkaasti. Melkein kaikkia esteitä on tullut treenattua jonkin verran. Suurimpia suosikkeja ovat edelleen putki ja pussi, mutta muutenkin koiralta löytyy ihan kivasti intoa ja vauhtia esteiden suorittamiseen. Ohjaaja on vaan auttamattomasti ihan liian hidas noin nopealle koiralle.
Eilen treeneissä harjoiteltiin persjättöä kahdella hypyllä. Koira kyllä oli taas ihan pro, mutta ohjaaja ei ihan niin pro... Siinä saa olla melko säpäkkänä ohjauskäden vaihdon kanssa, jos meinaa keretä ennen koiraa.
Eilen treenatiin myös keppejä ja pituusestettä. Molemmat meni oikein sujuvasti. Keppien kanssa on vielä paljon tekemistä, että suorituksen saa varmaksi, mutta selvästi koiruus on kuitenkin jo idean ymmärtänyt. Hyppy esteissä ei ole mitään ongelmaa. Tosin Vappu ei vielä ole ihan täyskorkeita esteitä hypännyt. Ollaan pidetty kaikki esteet suht. matalina tässä vaiheessa, kun niiden oikeanlaista suorittamista vasta harjoitellaan. Hyppyjä on nostettu ylemmäs pikkuhiljaa, mutta vielä on pikkuisen matkaa niihin ihan oikeisiin maxi korkuisiin esteisiin.
Ensi kerralla meillä onkin tämän kurssin viimeinen kerta. Pitänee alkaa katsomaan syksyksi kalenterista jotain kivaa jatkokurssia meille, on tämä vaan ollut niin mukavaa yhdessä tekemistä ja kivaa vaihtelua ainaiseen tokon treenaamiseen. Ja mikä parasta, koira tykkää!